Duyuru – Aralik 2009

 

Değerli ziyaretçiler,

Web sitemin açılışından itibaren, gerek kendi yazılarımı gerekse birçok yerli ve yabancı kaynakları tarayıp kendi tecrübelerimi de eklediğim makaleleri yayınladım. Uzmanlık dalım olmayan konularda ise değerli doğa dostaları ve uzmanların desteklerinden faydalanmak istedim.  Bu kapsamda benim üzerinde yoğunlaştığım konulardan birisi olan sıradışı ve yabanıl meyve ağaçları konusunda çok değerli dostumuz Sn. Hazin Cemal Gültekin’ in katkılarıyla ülkemizde doğal ortamda yetişen birçok yabanıl ve sıradışı türleri de sizlerin bilgisine sunmak istiyorum. İlerki günlerde yayınlayacağım Üvez ve Yabanıl Ağaçlar konusundaki ilginç ve detaylı bilgileri severek okuyacağınızdan eminim.

Bu ay siteye Türkiye meyveciliğine ve bitki florasına katkılarda bulunan doğa dostlarının tanıtılacağı bir bölüm eklenmiştir. Bu başlık için size tanıtacağım ilk kişi özellikle Üvez ve Yabanıl ağaçlar konusunda çok değerli çalışmaları olan Sn. Hazin Cemal Gültekin’ dir. Kendi kaleminden biyografisini ilgiyle okumanız dileklerimle.

Tropikmeyveci 

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.